Selamat datang ke portal kami, anda boleh melihat senarai harga terkini barangan hanya dengan berdartar di akaun kami, pelbagai perhidmatan menarik menanti TQ..

         
           
SELAMAT DATANG PEMBELIAN & PEMBAYARAN/PRODUK PENDAFTARAN KELAS TEMPAHAN BAJU ONLINE DOWNLOAD PERCUMA FAQ
Kami menyediakan peralatan percetakan baju yang lengkap dan mudah digunakan!

Kemudahan online banking, maklumbalas menerusi via email & SMS, senarai barangan dan lain-lain

Kelas boleh disesuaikan dengan hari & masa anda

Anda boleh membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, @ di alamatkan kepada orang lain, sila daftar & Login sebelum guna. Klik disini! Koleksi E-book percuma Koleksi soalan pelanggan
           
CetakBaju2u.BIZ Lead For Online Biz
Menu



Untitled Document

Perhidmatan
Membekal peralatan cetak baju sendiri, mencetak baju mengikut tempahan, kelas @ bengkel asas cetak baju,membekal baju kosong dll.

Postage
Perhidmatan postage ke seluruh malaysia sabah & sarawak, Pos Malaysia/ City Link dll

Kenapa Perlu Beli Jika Boleh Bikin Sendiri?
"anda ingin design baju yang menarik?? cubalah design sendiri kenapa beli jika boleh buat sendiri"

Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Info silkscreen:-
Kata Sablon berasal dari bahasa Belanda “schablon” dalam bahasa Inggris disebut silk screen/serigrafi. dapat didefinisikan mencetak dengan kain sutra. Teknik ini banyak digunakan untuk mencetak gambar atau tulisan pada benda yang rata maupun datar. Teknik cetak saring/sablon merupakan teknik cetak yang dikembangkan oleh Jepang sejak abad ke-17, tepatnya pada tahun 1664 0leh Yuzensai Miyasaki dan Zisukeo Mirose. Pada awalnya, cetak saring digunakan untuk mencetak motif KIMONO, ini dilatar belakangi dari perintah Kaisar yang melarang pemakaian KIMONO bermotif tulis tangan karena harganya yg mahal. Dalam perkembangannya, tahun 1907, cetak ini tidak mengalami posisi yg penting dalam industri cetak maupun dalam seni grafis. Hak paten cetak saring diberikan kepada Samuel Simon, yang berasal dari Inggris. Samuel mengembangkan teknik cetak saring dari CHIFFON sebagai form untuk mencetak. Chiffon merupakan bahan rajut yang terbuat dari benang halus sutera.

Customer Recent Postage .

SENARAI POSTAGE (REFNO SEND VIA SMS)
1). M.N.SHAHREEN SAAD ~ KELANTAN
2). MOHD SHARIN AB HAMID ~ SELANGOR
3). MOHD AZUAN BIN OMAR ~ MELAKA
4). MUHAMMAD HAMZI BIN ESAHAL ~ NEGEI SEMBILAN
5). NIK MOHAMMAD AZRI ~ SELANGOR
6). MARSHIELA ERDINA BINTI DANDAN ~ SELANGOR
7). MOHD ZULFIKAR ERMAN BIN ERMANTO ~ JOHOR
8). MOHD SOBRI BIN ALI ~ SABAH
9). MUHAMAD ZAN BIN DURAHMAN ~ SABAH
10). ROZNAIN B DIMAN ~ JOHOR
11). MOHAMMAD SHUKRI BIN YUSOFF ~ TERENGGANU
12). AZNEK BIN JANDIWAH ~ KUALA LUMPUR
13). MUHAMMAD RAZIF BIN RAHMAT ~ JOHOR
14). ZULKIFLEE BIN ZAINAL ABIDIN ~ KUALA LUMPUR
15). SAFERI BIN AB NAMSAH ~ SELANGOR
16). AHMAD SHAHIMI BIN MOHAMAD SHARIFF ~ PULAU PINANG
17). TENGKU ROZAIDI BIN TENGKU ABD RAHMAN ~ KELANTAN
18). AMIRUL HASNOR BIN AMINNUDIN ~ PERAK
19). ABDI EFENDI BIN MUKHRIJEN ~ KUALA LUMPUR
20). DAUMEH B. GAGIT ~ SABAH
21). MOHD SYAKIR AL-AZFAR ~ KELANTAN
22). RUSYDI BIN SHAMSUL KAMAR ~ PULAU PINANG
23). NOOR AZHAR RASHID ~ KEDAH


Untitled Document

HEAD OFFICE MALAYSIA

DAFTAR PELANGGAN --> LOGIN --> PEMILIHAN BARANG--> KEMASKINI PEMBAYARAN -->NO RUJUKAN--> TRASAKSI SELESAI!
"Mudahnya apabila maklumat dihujung jari"


Visitor Counter